top of page

Nieuw lid andere nationaliteit

Voel je het kriebelen in je buik wanneer je naar voetbalwedstrijden kijkt? Wil je ook graag meespelen in een hecht team? En, wil je bij een voetbalclub horen waar inclusiviteit boven alles staat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Schrijf je hier in en word een échte VCR'er. 

 

Nieuw lid andere nationaliteit

Ik geef toestemming om foto's van mij (mijn kind) te publiceren:

Bedankt voor de inschrijving!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op via mail.

Wanneer je als ouder jouw minderjarig kind met buitenlandse nationaliteit wilt inschrijven, dan zijn er nog bijkomende gegevens vereist:

  • Document over de samenstelling van het gezin. Dit document dient afgeleverd te worden door het gemeentebestuur van de woonplaats van de speler.

  • Document met ouderlijke verklaring. Dit document zal VC Rijmenam aan u bezorgen. Bij de ouderlijke verklaring leg je uit waarom je naar België bent gekomen.

  • Laatste adres in het buitenland. (indien de speler in het buitenland heeft gewoond).

  • Datum van aankomst in België.

 

Wanneer je dus een minderjarige met een andere nationaliteit wilt inschrijven, zal je een e-mail ontvangen waarna je bovenstaande gegevens  kunt doorsturen.

Algemene voorwaarden

Deelnemen aan officiële wedstrijden:

  1. Als speler heb je het lidgeld voor het lopende seizoen betaald. (jaarlijks te hernieuwen [1])

  2. Je bent aangesloten bij VC Rijmenam [2].

Leeftijdscategorieën

Elke speler zal dus tot een ploeg behoren met spelers die de vereiste leeftijd hebben om deel te kunnen nemen aan wedstrijden van desbetreffende categorie. Indien een ploeg volzet is:

  • Heeft VC Rijmenam het recht om spelers te weigeren. 

  • Kan een speler toegelaten worden tot een hogere leeftijdscategorie. (indien niet volzet)

 

​Meisjes mogen spelen in een leeftijdscategorie van jongens die één jaar jonger zijn.

[1] De tarieven van het lidgeld worden jaarlijks bepaald in functie van de financiële mogelijkheden van de club. De bedragen worden gepubliceerd op onze website.

[2] Vooraleer tot een aansluiting kan overgegaan worden, moet duidelijk zijn of de speler eerder al aangesloten is geweest bij een andere club. Een speler die nog aangesloten is bij een andere club en zijn ontslag niet heeft ingediend in de maand april, moet zelf zijn club van herkomst contacteren om een overgang te vragen.

bottom of page